ComeON er en av våre absolutte favoritter når det kommer til sportsbetting på nett. De har en meget velutviklet sportsbook med et rikt utvalg av alle typer oddsspill. ComeON fungerer like godt på mobil og nettbret som på PC, så her kan du spille odds hvor enn du måtte befinne deg. Come ON er også gode på live odds, både når det kommer til brukervennlighet og når det kommer til spilltilbud. Oppsumerer vi så kan vi trygt si at Come ON er en trygg og god plass å spille odds på, med et godt oddstilbud og brukervennlige nettsider.

comeon odds

Velkomstbonus hos Come ON

Hos Come ON får alle spillere som ikke allerede har en spillkonto hos Come ON en oddsbonus på 100% av det første innskuddet opp til en maskimal bonussum på 1000kr. For å si det enkelt, setter du inn 1000kr får du med denne bonuse totalt 2000kr å spille odds for.

Oddstilbud hos Come ON

Oddstilbudet hos Come ON er meget omfattende og blant de aller beste i bransjen. Du kan her spille odds på de aller fleste sportsbegivenheter og det til en konkurransedyktig odds.

Kundeservice hos Come ON

ComeON har en særdeles god norsk kundeservice som du kan kontakte både gjennom livechat og epost. Du får svar på norsk etter kun kort tid. Når det kommer til gevinstutbetalinger så er vår erfaring at disse behandles raskt og effektivt, du slipper med andre ord å vente lenge på at gevinster skal ankomme bankkonto etter at du har bestilt et uttak.