Odds bonus

Det finnes etter hvert et stort utvalg av spillsider å velge mellom for norske spillere. Den stadig hardere konkurransen kommer oss spillere til gode med tanke på at oddsselskapene strekker seg stadig lenger for å tiltrekke seg nye oddsspillere. Det fremste incentivet bookmakerne bruker for å tiltrekke seg nye spillere er ved hjelp av oddsbonuser. En odds bonus er rett og slett et bonusbeløp du får ekstra når du gjør et pengeinnskudd. Vanligvis pleier disse odds bonusene å være på 100%, det vil si at beløpet du settes inn dobles. Størrelsen på bonusen varierer hos de forskjellige betting sidene, men en typisk oddsbonus er på rundt 1000kr. I oversikten under har vi samlet det vi mener er det beste sports betting bonusene tilgjengelig for norske oddsspillere.

Betting side Bonus Omtale Besøk
1 100% oddsbonus opp til 1000kr Omtale Besøk
2 Innskuddsbonus på 2000kr Omtale Besøk
3 100% oddsbonus opp til 1000kr Omtale Besøk
4 100% oddsbonus, maks 1000kr Omtale Besøk
5 Spill for 500kr, få to gratisspill på 250kr hver. Omtale Besøk
6 100% oddsbonus opp til 3000kr Omtale Besøk
7 3000kr sportsbook bonus Omtale Besøk
8 100% oddsbonus opp til maks 4000kr Omtale Besøk
9 100% opp til 2000kr odds bonus Omtale Besøk

Velkomstbonus på odds sider

Den mest vanlige bonusen når det kommer til oddsspill på internett er den velkjente bonusen man får når man registrerer seg hos en ny bookmaker. De aller fleste bettingsidene i dag tilbyr omtrent uten unntak en innskuddsbonus til nye oddsspillere første gangen de setter inn penger. Beløpet man som ny spiller kan få i bonus varierer mye fra bettingside til bettingside, det samme gjør kravene som følger med bonusen. Det typiske beløpet på en oddsbonus er fra 1000kr og oppover, de sidene med størst oddsbonus kan ha opp til 4-5000kr store bonuser. Som nevnt så medfølger det forskjellige krav til slike bonuser, du kan med andre ord ikke sette inn penger, få bonusen og så ta ut pengene med en gang igjen. Reglene som følger bonusen går som regel på hva som er laveste odds man kan spille med bonusen, normalt ligger denne på rundt 1.50, men dette må man sjekke opp før man spiller. Så er det også regler for hvor mange ganger man må omsette bonusen før man kan foreta et uttak. Hvis rulleringskravet er på 5 ganger bonusen og man får 1000kr i bonus, betyr det at man må spille for 5000kr før man kan bestille et uttak. Selv om slike regler er bakdelen med oddsbonuser, så mener vi like vel at en odds bonus fører med seg en så stor fordel at man bør spille med en bonus så fremt omsettingskravet ikke er helt urimelig.

Andre typer odds bonuser

Vi har nå vært innom den mest vanlige bonusformen på bettingsider, men oddsselskapene har også andre bonusformer som de bruker for å belønne sine lojale spillere. En vanlig form for bonuser er konkurranser av forskjellig slag. Disse arrangeres som regel i forbindelse med sportsbegivenheter hvor man kan vinne reiser, elektronikk eller kampbilletter som premie. Det er heller ikke uvanlig at man blir tilbudt ekstra innskuddsbonuser ved slike idrettsarrangementer. Det er derfor lurt å holde øyne og øre åpne når det er ski-VM, fotballmesterskap eller andre store begivenheter, for da er det slettes ikke uvanlig at spillselskapene tilbyr bonuser i forskjellige former.

Det er også noe som heter akkumulatorbonuser i sporttipping, dette er bonuser du får på akkumulator-spill og du får høyere bonus jo flere kamper du velger å ha med på kupongen din. Det typiske er at man får 5% bonus på 2 kamper og opp til 50% bonus på 12 kamper. En av sidene som pleier å ha slike akkumulatorbonuser er Bet365.

Den siste bonustypen vi er innom er en såkalt “reload bonus”. Dette er i bunn og grunn en vanlig innskuddsbonus, men i stedet for at man får denne ved første innskudd, så blir slike bonuser jevnlig tilbudt eksisterende spillere. Jo mer du spiller hos en bookmaker, jo større er sannsynligheten for at du jevnlig får tilbud om slike bonuser.

odds bonus

Beste odds bonus

Mange lurer sikkert på hva som er beste odds bonus på markedet akkurat nå. Alle odds bonusene vi lister opp her på siden mener vi er gode bonuser, så blir det opp til deg som leser å bestemme om du foretrekker høye bonusbeløp eller lave omsettingskrav når du skal spille. Foretrekker du store bonuser så vil Betsafe sin innskuddsbonus på 3000kr være en sikker vinner. Ved å benytte deg av denne bonusen vil du med et innskudds på 3000kr, totalt ha 6000kr å spille for. Er du derimot opptatt av at omsettingskravet skal være lavt så anbefaler vi deg å se nærmere på Unibet sin bonus. Unibet har blant markedets laveste omsettingskrav på sin odds bonus og rulleringskravet er fult overkommelig for de fleste spillere.

Odds bonus uten innskudd

Det hender av og til at oddssider gir vekk gratis penger å spille for til nye spillere. Slike bonuser er som regel på 100kr og man får pengene direkte etter at man har registrert en spillkonto. Man trenger altså ikke å sette inn penger for å kunne spille odds med ekte penger med en slik bonus. En odds bonus som ikke krever innskudd er sjelden vare, men det hender en gang i blant at betting sider tilbyr slike bonuser til nye oddsspillere.