Live odds

I “gamle” dager når man måtte levere inn oddskuppongene på papir til en spillkommisjonær var det utenkelig at man skulle kunne spille oddsspill etter at kampen var i gang. Med dagens teknologiske løsninger er derimot situasjonen en helt annen og man kan nå spille oddsspill ikke bare helt frem til kampstart, men også underveis i kampen direkte fra din egen PC eller mobilitelefon. Fenomenet kalles “live odds” og har de senere årene blitt en meget populær spillform blant mange oddsspillere.

Anbefalte betting sider med live odds

Betting side Bonus Omtale Besøk
1 100% oddsbonus opp til 1000kr Omtale Besøk
2 Innskuddsbonus på 2000kr Omtale Besøk
3 100% oddsbonus opp til 1000kr Omtale Besøk

Slik fungerer live odds

De alle fleste betting sidene på internett i dag tilbyr live betting i en eller annen form på de fleste store fotballoppgjørene i verden. Systemene som brukes har også blitt stadig mer brukervennlig, slik at det nå er svært enkelt å sette et live odds spill underveis i for eksempel en fotballkamp. Med live odds kan du spille på en rekke forskjellige oddsspill etter at kampen er i gang, være seg hvem som scorer neste mål, resultatspill, hvem som får neste gule kort osv. Spillene setter du lynraskt, men vær oppmerksom på at det som regel er noen sekunders forsinkelse fra du setter spillet, til det blir godkjent av bettingsiden du spiller hos. Dette gjør de for å sikre seg mot eventuelle forsinkelser på TV-signaler osv. for å unngå at spillere kan tippe på neste målscorer rett etter at et lag har scoret for å “lure” betting siden.

live odds

Som nevnt så tilbyr alle de store aktørene i spillbransjen nå live odds på sine sider og løsningene blir stadig bedre. Unibet har vært en av pådriverne når det kommer til live odds og vi liker klienten deres meget godt. Den har også en nyvinning ved at man kan “cashe inn” et spill før kampen er avsluttet. Hvis du har inne et spill før kampen er over kan du altså selge dette spillet å cashe inn en stor prosentandel av gevinsten før spillet er ferdig. Dette kan være meget hendig hvis du ser av spillets gang at det er stor sannsynlighet for at et lag mister ledelsen de har i sluttminuttene osv. Er du plaget med at spillene dine ryker rett før slutt kan dette være løsningen for deg. En annen stor aktør når det kommer til live spill er Bet365. Du kan se skjermbilde fra livespill klienten deres over og som du ser så tilbys det en lang rekke live oddsspill til alle døgnets tider. Her er det nok å spille på med andre ord.